Държавната консолидационна компания (ДКК)  представя резултатите от проверката в дружеството,

...
Държавната консолидационна компания (ДКК)  представя резултатите от проверката в дружеството,
Коментари Харесай

ДКК представя резултати от проверка на дружеството

Държавната консолидационна компания (ДКК)  представя резултатите от инспекцията в сдружението, която е била осъществена след промяната на управлението. 

" ДКК е страна в търговски спор, по силата на който претендираме възнаграждение на една немалка сума в размер почти на 75 млн. лева За тази сума сдружението е платило към 25 млн. лева, с цел да може да се води заемодател в съществуващия търговски спор ". Това съобщи на брифинг изпълнителният шеф на Държавната консолидационна компания (ДКК) адв. Венцислав Димитров.

" Дружеството е комерсиално и упражнява своята активност в отбрана на корпоративните си ползи, а не на политически такива. Виждането на специалистите е, че би трябвало да предприемем дейности за оптимално бързо излекуване на компанията, включващи проверка на съществуващи правни отношения и съсредоточаване на напъните в пропуснати дейности ", изясни той.

По думите му задачата на конференцията е да бъде известена обществеността за съществуването на подобен проблем, за който не е алармирано навреме ръководството на сдружението.

Очаквайте детайлности.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР